Testování v Tunisu 2024

Testování v Tunisu 2024

Nedávno jsme absolvovali intenzivní testovací seanci v dunách Tunisu, kde jsme spolupracovali s týmem MM Technology. Cílem bylo prověřit naše nové vozidlo v náročných pouštních podmínkách, s důrazem na důkladné nastavení podvozku. Tento test nám umožnil získat cenné zkušenosti s jízdou v extrémních podmínkách, včetně navigace přes rozmanité dunové terény.

Během testu jsme nejen optimalizovali výkon našeho vozidla, ale také jsme se zaměřili na odolnost posádky vůči extrémnímu teplu, které v kokpitu panuje po celé dny. Tato zkušenost je pro nás klíčová v přípravě na nadcházející Dakar Rally.

Naši mechanici prokázali mimořádnou schopnost adaptace a efektivity v terénu, rychle řešili všechny technické problémy a udržovali vozidlo v provozuschopném stavu. Navigátorka se rovněž bezchybně zvládla své povinnosti.

Toto testování nám poskytl nejen důležitá data a zlepšení nastavení technicky, ale také posílil týmového ducha a odhodlání překonat všechny výzvy. Jsme vděční za podporu a organizaci poskytnutou týmem MM Technology a těšíme se na další možnosti testování a zlepšování před dalšími závody.

Výsledky těchto testů nás posilují v přesvědčení, že jsme na správné cestě k dosažení našich závodních cílů a že se můžeme těšit na úspěšné závodní sezóny.